Witamy ( Zaloguj | Zarejestruj )



Strefa czasowa: UTC



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z Blade Center E
PostNapisane: 21 lip 2010, o 08:26 

Dołączył(a): 21 lip 2010, o 07:26
Posty: 2

Offline
Witam,

Do naszej firmy zakupiliśmy Blade Center E z kilkoma serwerami HS22. Przestrzeń dyskowa jest wystawiona do nich z macierzy za pomocą LUNów.
Próbujemy zainstalować na nich ESX w wersji 4.0.

Pierwsze trzy instalacje przebiegły bez problemu. Problem jest z czwartą. Instalacja zatrzymuje się na 23% na sterownikach do urządzeń sieciowych.

Wszystkie Blady są identyczne pod względem sprzętowym.


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Blade Center E
PostNapisane: 22 lip 2010, o 09:11 

Dołączył(a): 21 lip 2010, o 07:18
Posty: 1

Offline
Coś więcej w temacie? Skoro instalacja zawiesza się za każdym razem w tym samym miejscu - sterowniki sieci - napisz z jakiego rodzaju kart sieciowych (eth/fc) korzystacie.


 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z Blade Center E
PostNapisane: 22 lip 2010, o 10:24 

Dołączył(a): 21 lip 2010, o 07:26
Posty: 2

Offline
Aż głupio się przyznać - wystarczyło ściągnąć nową wersję ESXa.


 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron